Milletvekilimiz Belediyemizi ziyaret etti

Milletvekilimiz Sn. Av. Yılmaz TUNÇ Belediyemizi 70 inci yılı sebebi ile ziyaret etti

Milletvekilimiz Belediyemizi ziyaret etti Güncel Haberler

Milletvekilimiz Sn. Av. Yılmaz TUNÇ belediyemizi 8 Ağutos İlçe Kuruluşu nedeni ile ziyaret etti. Belediye personeli tarafından girişte karşılanan vekilimiz personel ile birlikte giriş kapısında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Milletvekilimiz:

"70 yıldır ilçe durumunda olan memleketimiz artık inşallah daha hızlı büyüyecek. Çok daha iyi hizmetler verecektir. Seçimler gelip geçer Belediyeler el değiştirebilir. Önemli olan sizlersiniz, siz her zaman buradasınız. Hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet etmeye bütün gücünüz ile devam etmeniz gerekmektedir. Mesai saati olmaksızın çalışmaya devam edeceksiniz. Sizlerin sayesinde ilçemiz daha ilerilere gidecektir. 70inci yıl için hatıra fotoğrafı çekiyoruz, nice 70 seneler de diliyorum." dedi.

Foto Galeri için tıklayın