Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Sn. Kenan DURSUN'a ziyaretimiz

Sn. Kenan DURSUN'a ziyaretimiz Güncel Haberler

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN ve Fen İşleri Müdürümüz Sn. Sema OKÇU İl Genel Meclis Başkanı Sn. Kenan DURSUN 'a ziyarette bulundular.

Görüşmede Özel İdare 2014 yılı Yatırım ve Çalışma Programında yer alan  Ulus İlçesi için projeleri değerlendirdiler.

İl Genel Meclis Başkanı Kenan DURSUN da Projelerin gerçekleşmesi açısından "Bartın ve Ulus İlçesini her alanda geliştirmek ve kalkındırmak için projelerin hayata geçirilmesinde Özel İdare olarak her türlü çalışmaya destek vereceklerini, her daim birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini söyledi.  Ayrıca, vatandaşlarımızın hak ettikleri kalitede hizmet vermek için çalışmaların hızla devam edeceğini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız ve Fen İşleri Müdürümüze teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.