Sisli

Konuk Evi hizmete başladı

Konuk Evi hizmete başladı İlçe Haberleri

Belediyemize ait  sosyal tesis binası 2013-14 Eğitim Öğretim yılında Üniversite Öğrencileri için Misafirhane olarak kullanılmıştır. Fakat  bina ve yaşam şartlarının yeterli olmadığı görülmüştür.

Söz konusu binada 2014-15 Eğitim ve Öğretim yılı ile beraber, ekiplerimizce çatı ve saçak altı düzenlemeleri, dış cephe yalıtım ve boyamaları, giriş kapısının pasajdan ayrılarak sadece konuk evine tahsis edilmesi, giriş katında dinlenme, kantin ve danışma odalarının ayrılması, bina kaloriferinin değiştirilmesi, tuvalet ve banyoların tamiri-tadilatı gibi çalışmalar yapılmıştır.

Bina artık “Ulus Belediyesi Konuk Evi” ismi ile hizmet vermektedir. Öncelik olarak ilçemizde misafir olan üniversite öğrencilerini  konuk etmek, bunun dışında vatandaşlarımızın ihtiyaç durumlarında günlük olarak konuk ederek hizmet vermeyi planlamaktadır.

Personelimiz devamlı olarak da misafirlerimizin ihtiyaçlarınıda göz önüne alarak Konuk Evi nin ihtiyaç ve hizmetlerini arttırmak için çalışmaya devam etmektedir.

Söz konusu hizmetlerin ücretleri Belediyemiz Meclis Kararı ile yürürlüğe girecektir.

Foto galeri için resime tıklayınız