Sisli

Öğrencilerimizi ziyaret ettik

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, Müftümüz Sn. Turgay PAPURCU, Ulusa Hizmet Vakfı Sn. Ziya ÇELİK ile Konuk Evini ziyaret etti

Öğrencilerimizi ziyaret ettik Güncel Haberler

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, İlçe Müftümüz Sn Turgay PAPURCU, Ulusa Hizmet Vakfı Başkanımız Sn. Ziya ÇELİK, Hocalarımız Sn. Nurettin ALTEKİN ve Muhammet KOÇ, Belediyemize ait Konuk Evinde ikamet eden üniversite öğrencilerimizi ziyaret ettiler.

Sabah kahvaltısı ile bir araya gelen ziyaretçilerimiz ve öğrencilerimiz kahvaltı ardından karşılık sohbet ettiler. İnşaatı başlayan Yüksek Okul Binamız hakkındada bilgi verilen sohbette bugün sınavları olan öğrencilerimize başarılar dilendi.

Ziyaretin ardından Konuk Evi girişinde öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Foto Galeri için resime tıklayın.