Hafif Yağmur

Küre Dağlarında Turistik Turlar yapılacak

Pedaldaşlar Derneği ve InselHuepfen Turizm Acentası yetkilileri Küre Dağlarında yapılacak olan Profesyonel Bisikletli Turlar için Belediyemizi ziyareti.

Küre Dağlarında Turistik Turlar yapılacak İlçe Haberleri

Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Almanya merkezli InselHuepfen Turizm Acentası'ndan Ali Sonay Belediyemizi ziyaret etti. Ziyarete Pedaldaşlar Kulübü üyesi de olan Bartın Üniversitesi  Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Mustafa Artar da katıldı.

Ziyarette 2015 yaz döneminde Küre Dağları Milli Park'ında yapılması planlanan profesyonel bisikletli turist kafilelerleri hakkında Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN'a bilgi verildi.

Belediye Başkanımız ilçemizin tanıtımı için her zaman verdiği desteğin bu proje için de verileceğini ziyaretçilerine iletti.