TOKİ tespit çalışmaları başladı

20 dönüm ve üzeri taşınmazlar tespit ediliyor

TOKİ tespit çalışmaları başladı Güncel Haberler

llçemizde yapılması halkımız tarafından çok istenen toplu konutlarda; T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresinden gelen teknik personel ile birlikte ilçemizde toplu konut yapabilinecek yerler hakkında veri toplaması ve bilgi toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN; "5 yıldır, özellikle gurbetteki arkadaşlarımızın yoğun olmak üzere, toplu konutlara ilçemiz ve köylerinden ciddi talepler bulunmakta. Daha önce İl Özel İdaresi çalışmaları ile ön talep toplama işlemleri yapılmış 1800 üzerinde başvuru olduğunu görmüştük. Ne yazıkki o zaman bu işin içerisinde bulunması gerekenler görevlerini yerine getirmemişti.

Biz bu toplu konut yapımının ilçemiz ve vatandaşlarımız için önemini biliyoruz ve bütün gücümüz ile destek olacağız. Vatandaşlarımızında bizim yanımızda olduğunu biliyorum." dedi.

Bütün mahallelerimizde Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un eşlik ettiği teknik ekip sahada da incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanlığı olarak vatandaşlarımızdan ilçe merkezimizde 20 dönüm ve üzeri taşınmazı olan ve taşınmazını satmak isteyen hak sahiplerinin Belediyemiz ile temasa geçmesini rica ederiz.