Başkanımızdan kurum ziyaretleri

Başkanımızdan kurum ziyaretleri Güncel Haberler

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN yeni yıl ile birlikte kurum ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Kaymakamımız Sn. Selçuk ŞAKAR ziyareti ile başlayan kurum ziyaretlerimizde Başkanımız hem 2014 yılının bir değerlendirmesi hemde 2015 yılındaki başlayacak olan projelerimiz hakkında kurum amir ve yetkilileri ile bilgi paylaşıyor.

Belediyemizin ilçemizdeki tüm kurumlar ile devamlı iletişim ve istişare halinde olması gerektiğini anlatan Başkanımız, tüm kurumların istek ve dileklerini dinledi. Belediye adına ilçemiz için yapılacak her türlü işlemde ve hizmette desteğimizin olacağını, Belediyemizin Ulus ilçesinde bulunan tüm kurumlarında Belediyesi olduğunu iletti. Şu ana kadar ilçemiz için yapılan tüm hizmetler için de kurumlara tüm Ulus halkı adına teşekkürde bulundu.