Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Diyanet-Sen Başkanımızı ziyaret etti

Diyanet-Sen Başkanımızı ziyaret etti Güncel Haberler

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Bartın Şubesi Yönetim Kurulu Şube Başkanı Metin SAĞIM, Başkan Vekili Sefai ALBAYRAK, Başkan Yardımcısı Ahmet CESUR, Başkan Yardımcısı Ercan UZUN, Başkan Yardımcısı Hüseyin SOYAL, Başkan Yardımcısı Abidin BULUT ve Ulus İlçe Temsilcisi Ramazan DEMİRBAŞ Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN u ziyaret etti.

Başkanımız sohbette ziyaretlerinden dolayı Sendika Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür etti. "Biz sadece Diyanet, esnaf, emekli yada memur ların değil tüm Ulus un Belediyesiyiz, hizmetkarıyız. Ama bu hizmet çok geniş bir kavramı kapsıyor. İşte burada devreye sendikalar, odalar, kooperatifler ve dernekler giriyor. Üyelerinin hakkını, isteklerini takip ediyor, gerekirse üst mertebeler de onların adına haklarını savunuyor.

Diyanet-Sen de, yönetimin de bulunan arkadaşlarımızda görev bilinci yüksek "Halka hizmet Hakk'a hizmettir" mantığı ile gönülden çalışan arkadaşlarımız. Ben hepsini takdir ve teşekkür ediyorum." dedi.