Sisli

Gençlik Liderleri'nin ziyareti

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ECDADA MEKTUP yarışmasını tanıtmak için ilçemize gelen Gençlik Liderleri Başkanımızı ziyaret etti

Gençlik Liderleri'nin ziyareti İlçe Haberleri

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gençlerden Ecdada Mektup"  yarışmasını ilçemizde bulunan okullara tanıtmak adına ilçemize gelen Gençlik Liderleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sami DEMİR ve Ulusa Hizmet Derneği Başkanı S. Lütfi OKÇU Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN u ziyaret etti.

Makamında konuk ettiği misafirleri tarafından yarışma hakkında bilgi alan Başkanımız, bu tip organizasyonlarda görev alan gençlerin çok önemli işler yaptığını, hepsinin takdir den fazlasını hak ettiğini belirtti.

Yarışma hakkında detaylı bilgiye : http://gsb.gov.tr/HaberDetaylari/3/3714/gencler-ecdadina-mektup-yaziyor.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.