Ziyaretlerimiz devam ediyor

Başkanımızın yeni yıla girilmesi ile başlattığı kurum ziyaretleri Oda ve Dernekler ile devam ediyor.

Ziyaretlerimiz devam ediyor Güncel Haberler

Başkanımız yeni yıla girilmesi ile başladığı kurum ziyaretleri oda ve dernekler ile devam ediyor. 2014 yılı değerlendirmeleri ve 2015 yılı planlamaları üzerine bilgi paylaşımı yapılıyor.

Başkanımız ziyaretinde Ulusa Hizmet Vakfı Başkanı Ziya ÇELİK, Ulusa Hizmet Derneği Başkanı S.Lütfi OKÇU, Esnaf Sanatkalarda Odası Başkanı Necati AKMAN ve personeli, Şöförler Odası Başkanı Osman OZAN, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Mehmet CÜRE ziyaret edildi.

Belediyemiz sınırları içerisinde ki tüm dinamikler ile birlikte hareket edilmesi gerektiğini ileten Başkanımız ziyaretlerinde temenni ve dilekleride dinliyor. Şu ana kadar yapılan tüm hizmetler için Ulus halkı adına teşekkürlerini ileten Başkanımız, Belediyemizinde halka hizmet noktasında her zaman yardıma hazır olduğunu iletti.