Köy Tasarım Rehberleri Ulus'ta...

Başkanımız Hasan Hüseyin UZUN un da katılımı ile Köy Tasarım Rehberleri Mart Semineri ilçemizde yapıldı.

Köy Tasarım Rehberleri Ulus'ta... Güncel Haberler

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi ve Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü BAKKA tarafından desteklenen "Küre Dağları Milli Parkı Bartın Bölümü’nde Ekoturizm Potansiyeli Belirlenerek Köy Tasarım Rehberlerinin Üretilmesi" projesi kapsamında "Ekoturizm Potansiyeli ve Köy Tasarım Rehberleri" konulu Mart seminerleri ilçemizde yapıldı. Belediye Başkanımızın Hasan Hüseyin UZUN un da katılım sağladığı seminerde köy muhtarlarımız ile birlikte konu üzerine neler yapılabilir, ihtiyaçlar nelerdir üzerine çalışılan seminer için Ulus halkı adına sorumlu ve görevlilere teşekkür ederiz.

Aşağıdaki resime tıklayarak seminer ve çalışmalar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.