Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Kasımlar Mahalle Toplantısı yapıldı

Katılımcı Belediyecilik projelerimizin içerisinde bulunan mahalle toplantılarında Kasımlar Mahallesinde toplantımız yapıldı.

Kasımlar Mahalle Toplantısı yapıldı İlçe Haberleri

Katılımcı Belediyecilik projelerimizin içerisinde bulunan halkımızın yanında, yerinde dinlemek için planladığımız Mahalle Toplantılarımız ıza 2015 yılında Kasımlar Mahalle Toplantısı ile başladı.

Mahalle Camiisinde yapılan toplantımızda önce Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, Belediyemizin yaptıklarını özetleyerek başladı. İmar planının neleri kapsadığı hakkında bilgi vermesinin ardından, yakın zamanda başlayacak olan alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. 250 iş günü sürecek olan projenin ilçemizde gelecek adına önemli olduğunu fakat yapılırken vatandaşlarımızın rahatsız olabileceğini iletti. Şimdiden verilecek rahatsızlık için özür dileyen Başkanımız son olarak vatandaşlarımızın istek ve fikirlerinini Belediye personelimizce not alınarak dinledi.