TOKİ Anket Formu toplaması sona erdi

TOKİ yapımı için anket formu toplanması sona erdi. Önümüzdeki günlerde resmi başvurular başlayacak, fiyat, yer ve zaman gibi açıklamalar yapılacaktır.

TOKİ Anket Formu toplaması sona erdi Güncel Haberler

İlçemizde yapımı planlanan TOKİ konutları için Belediyemiz tarafından toplanan Anket Formu sona erdi. Önümüzdeki günlerde TOKİ konutları için resmi başvurular açılarak, fiyat, yer ve zaman ile alakalı açıklamalar yapılacaktır.

Konutları için yapılan anketler sonucunda TOKİ ilçemizde yapılacak konutların tiplerini (2+1, 3+1) ve adetlerini belirleyecek. Ardından resmi takvim işletilmeye başlanacaktır. Bu süreç ile alakalı Belediyemiz bütün ilan yolları ile halkımıza bilgilendirmede bulunacaktır.

Bilgilendirme:

Anket formu başvuru manasına gelmemektedir. Anket formu doldurmayan kişilerde başvuru yapabilmektedir.