Sisli

19 Mayıs Gençlik Şöleni

Belediyemizin 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Genlik ve Spor Bayramı sebebi ile etkinlikler düzenledi

19 Mayıs Gençlik Şöleni Güncel Haberler

Belediyemiz 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile ilçemizde etkinlikler düzenledi. Program saat 09:00 da öğrenci ve halkımızın katılımı ile Samat Mahallesinden yürüyüş ile başladı. Ardından Cumhuriyet Alanında toplanan halkımız ile birlikte Çelenk koyularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Buradan stadyuma geçen vatandaşlarımız gençlerimizin yarışmalarını izledi. Yarışmalarda dereceye giren gençlerimize Kaymakamımız Sn. Selçuk ŞAKAR ve Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN hediyelerini takdim etti.

Belediyemizin ikramlarının ardından gönüllü arkadaşlarımızın halk konserine geçildi. Programların ardından genç arkadaşlarımızda gönüllerince eğlendiler.