Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Berat Kandiliniz Kutlu Olsun

Berat Kandiliniz Kutlu Olsun Güncel Haberler

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un Berat Kandili sebebi ile kutlama mesajı:

"Bu mübarek gece ve gecelerin bize sunduğu manevi iklimde beratımızı almamız, Yüce Rabbimizin ilahi mesajına kulak vermekle, ahlaki erdemleri hayatımıza yansıtmakla mümkün olacağını bir kez daha idrak ederiz. Mübarek Ramazan ayının da müjdeleyicisi olarak kabul edilen Berat gecesinde biz Müslümanlar, kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmalı günahlarımızdan arınmalıyız.

İnsanlarımızın Yaradana daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede; muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecede Yüce Allah'a açılan ellerin ve yapılan dua ve yakarışların, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."

Hasan Hüseyin UZUN
"Doğa Kenti Ulus" Belediye Başkanı