Başkanımızın Bayram Mesajı

Başkanımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebi ile kutlama mesajı

Başkanımızın Bayram Mesajı Güncel Haberler

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebi ile kutlama mesajıdır:

"Aziz milletimizin Ordusu ile birlikte Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Önderliğinde gerçekleştirdiği, milli mücadelenin en büyük adımı olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen ‘30 Ağustos Zaferi’nin’ 93. yıldönümünü büyük bir coşku içinde ve gururla kutluyoruz.

Büyük Zaferin 93. yıl dönümünü kutladığımız bugünlerde yaşadığımız terör olayları, birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Aziz milletimiz yıllardır olduğu gibi bugünün zor şartlarında da ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve istikrar ortamını koruyacak güce ve imkana sahiptir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; bugün Türkiye Cumhuriyeti, daha kararlı adımlarla yoluna devam etmektedir. Hiçbir güç birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, tüm dünyanın imrenerek ve hatta kıskanarak baktığı ülkemiz her alanda en müstesna başarılara imza atarak Yeni Türkiye’yi kuracaktır.

Bu vesileyle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şanlı ordumuzun tüm mensuplarının ve saygıdeğer Ulusluların Zafer Bayramını en içten duygularla kutluyorum.
"