Bisiklet Festivali çalışmaları için Pedaldaşlar Belediyemizi ziyaret etti

200 üzerinde katılımcı ile yapılacak olan Bisiklet Festivali için Pedaldaşlar Belediyemizi ziyaret etti

Bisiklet Festivali çalışmaları için Pedaldaşlar Belediyemizi ziyaret etti Güncel Haberler

22-25 Ekim tarihleri arasında ilçemizde yapılacak olan şu ana kadar ülkemizin farklı bisiklet gruplarından  200 ün üzerinde katılımcının başvurusunu yaptığı 3. Bartın Bisiklet Festivali için festival alanı ve organizasyon hakkında görüş alışverişinde bulunmak için Bartın Pedaldaşlar Derneği Yöneticileri Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN u ziyaret etti.

Başkanımız Festivale değer verdiklerini, eksiksiz bir şekilde güzel bir etkinlik olması adına Belediyemizin bu festivalin içinde olduğunu dile getirerek, ilçemizin tanıtımı adına önem verdiği bu festivali düzenleme kuruluna teşekkür etti.

Pedaldaşlar Yönetim Kurulu üyeleride festivale destek ve katkılarından dolayı Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN a teşekkürlerini iletti.