Sisli

Bisiklet festivali başladı

İlçemizde Belediyemiz, Küre Dağları Milli Parkı ve Pedaldaşların düzenlediği Bisiklet festivali başladı

Bisiklet festivali başladı Güncel Haberler

İlçemizde Belediyemiz, Küre Dağları Milli Parkı ve Pedaldaşlar derneğinin organize ettiği Bisiklet Festivali başladı. Bartın da karşıladığımız, ülkemizin her noktasından ve yurtdışından 200 bisikletçi misafirlerimiz, Valilik önünde başlayan 1.gün turun da Arıt üzerinden ilçemize geldiler.

İlçe stadyumu etrafında kamp kuran bisikletçilerimize ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için Belediye personelimiz tüm hazırlıklarını yaparak festival için hazır durumdalar.

Pazar günü sabah ilçemizden ayrılacak misafirlerimiz Cuma günü Uluyayla, Cumartesi günü Ulukaya bölgelerinde turlarını gerçekleştirecekler.