Açık

Başkanımız sanayi esnafı ile buluştu

Başkanımız, oda başkanları, sanayi esnafı ile alakalı il müdürleri ilçemiz sanayi esnafı ile buluştu

Başkanımız sanayi esnafı ile buluştu Güncel Haberler

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol CANGİ, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali ÖZCAN, KOSGEB İl Müdürü Abdurrahman USTA, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Koperatifi Başkanı Mehmet CÜRE, Esnaf ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati AKMAN, Şöförler Odası Başkanı Osman OZAN ile sanayimizde bulunan kahvehane de sanayi esnafımız ile buluştuk.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati AKMAN ın başlattığı sohbette, il müdürlerimiz kurumlarının sağladığı destekler hakkında bilgilendirmede bulundu. Ardından Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN ilçemizde devam eden çalışmalar hakkında kısa bilgiler vererek sanayi bölgesinin geleceği hakkında atılması gereken adımlar hakkında katılımcılar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkanımız "Uzun vade de olsa yapılması gereken konuların, projelerin şimdiden planlanması gerekli. İşin sadece tasarım yada maliyet hesapları değil, tüm taraflarının fikirlerini alarak projelendirmemiz gerektiğini biz biliyoruz. Sizlerin fikri, düşüncesi bizim için fazlası ile önemli, bu yüzden birebirde önünüze şöyle olacak diye koymuyoruz. Beraber düşünelim, tartışalım istiyoruz." dedi.

Yüksek çözünürlük foto galerisi için TIKLAYIN