Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Bu bölümünde ilçemizinide tanıtımı yapılan, Bartın ilini tanıtan Avrupadan Hasbihal programı 29 Kasım Pazar günü saat 15:40 da Kanal 7 Avrupa da yayınlanacaktır

İlçemizin de tanıtımı yapılan Avrupadan Hasbihal Kanal 7 Avrupa Televizyonunda Pazar günü yayınlanacak İlçe Haberleri

Her bölümünde bir ilimizi gurbetteki vatandaşlarımıza tanıtan Avrupadan Hasbihal-Hilalce Hasbihal programında bu hafta Bartın tanıtılacak.

Ekim ayında yapılan çekimlerde Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un projelerimiz, hedeflerimiz  konusunda röportaj verdiği programda aynı zamanda ilçemizin de tanıtımı yapıldı.

Program Kanal 7 Avrupa kanalında 29 Kasım Pazar Türkiye Saati ile 15:40 da yayınlanacaktır. İnternet ortamından izlemek isteyenler buraya TIKLAYARAK izleyebilirler. Programın yayınından sonra tekrarına sitemizden ulaşabilirsiniz.