Sisli

Başkanımızın Kadınlar Günü mesajı ve program duyurusu

Başkanımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hakkında mesajı ve Belediyemizin saat 18:30 da düzenleyeceği etkinliğin duyurusudur

Başkanımızın Kadınlar Günü mesajı ve program duyurusu Güncel Haberler

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebi ile paylaştığı mesajı:

"Hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, her konuda ve her zaman desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren: sevginin, şefkatin, özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, mutluluk ve sağlık dileyerek “Dünya kadınlar gününü” kutluyorum."

Belediyemizin Dünya Kadınlar Günü sebebi ile Ulus Öğretmenler Evin de 08 Mart Saat 18:30 da düzenleyeceği etkinliğe tüm kadınlarımızı davet ederiz.