Yağışlı
Yağışlı

Belediyemiz 100 adet Ihlamur fidanı dikti

Belediyemiz Mezgeller Mahallesine 100 adet ıhlamur fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Belediyemiz 100 adet Ihlamur fidanı dikti Güncel Haberler

Belediyemizin düzenlediği etkinlik ile Mezgeller Mahallesinde 100 adet ıhlamur fidanı dikimi yapıldı. Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, Orman İşletmesi Müdürümüz Mustafa DAĞDEVİREN, Milli Eğitim Müdürümüz Levent OK, Belediye Meclisi üyelerimiz, Belediye personelimiz, üniversite öğrencileri ve ilçemizin gençleri, bayan misafirlerimiz ile birlikte gerçekleştirilen etkinlik sonucunda tüm misafirlerimiz, destek sopalarına kendi isimlerini yazarak fidanlarını diktiler.

Başkanımız misafirlerimize; "Bölge güzel bir etkinlik, güzel bir olayda bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. İnşallah bu tip planlı ve düzenli ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecektir." dedi.