Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

2nci 23 Nisan Uçurtma Şenliği yapıldı

Belediyemizin düzenlediği 2nci 23 Nisan Uçurtma Şenliği düzenlendi

2nci 23 Nisan Uçurtma Şenliği yapıldı Güncel Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. sını kutladığımız bugünde ilçemizde Milli Eğitim Müdürlüğünün Hasandede İlkokulu Kapalıspor Salonunda yaptığı etkinliğin arından Belediyemiz 23 Nisan Uçurma Şenliğinin 2ncisini düzenledi.

Saat 13:00 de Cumhuriyet Meydanında toplanarak başlanan etkinlik katılımcıların yürüğüşü ile birlikte Hürriyet Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi üzerinden ilçe stadyumuna geçerek başladı.

Standyumda; yarışmalar, eğlenceler düzenlendi. Aralıklarda misafirlerimize ikramlarımızı sağlayan personelimiz daha sonra Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN ile birlikte pamuk şeker ikramında bulundu.

Zonguldak ve Kosavadan gelen halk oyunları ekiplerinin de gösterilerinin ardından, çocuklarımızın katılımları ile devam eden yarışmalar ve devamında uçurtma dağıtımına geçildi. Çocuklarımız ile birlikte büyüklerimizin de uçurtma uçurduğu etkinlik için Ulus Belediyesi olarak tüm katılımcılara, gönülden görev alan Belediye ve diğer kurum personellerimize teşekkür ederiz.

Foto Galeri 1 görmek için tıklayın

Foto Galeri 2 görmek için tıklayın