Sisli

Ekiplerimiz aralıksız çalışıyor

Ekiplerimiz bu hafta üst yapı düzenlemesi, Çocuk parkı yapımı ve asbest boru değişimi yapıyor

Ekiplerimiz aralıksız çalışıyor Güncel Haberler

Ekiplerimiz yoğun iş takviminde çalışmalarına devam ediyor. Altyapı çalışmalarından dolayı zarar gören ara sokaklarda ekiplerimizce üst yapı düzenlemesi devam ediyor. Bu hafta ekiplerimiz Pazaryerimizi Atatürk Caddesine bağlayan Okçular Sokakta çalışmalar devam ederken, Çocuk parkımızın yapımına da devam ediliyor. Oyun grubunun kurulduğu çevre düzenlemesinin devam ettiği alanda hazır olmamasına rağmen minik misafirlerimiz oyun grubunu kullanmaya başladılar.

Aynı anda asbest boru değişimimiz de Ulus çayı kenarında bulunan Irmak sokak tan Sanayi sitesinden dönerek Hürriyet Caddesine bağlanacak şekilde devam etmektedir.