Başkanımız Sgk İl Müdürlüğünün Ulusta düzenlenen toplantısına katıldı

Başkanımız Sgk İl Müdürlüğünün ilçemizde 6736 sayılı Yapılandırma Kanunu hakkında düzenlenen toplantısına katıldı

Başkanımız Sgk İl Müdürlüğünün Ulusta düzenlenen toplantısına katıldı Güncel Haberler

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, SGK Bartın İl Müdürlüğü tarafından ilçemizde esnaflara 6736 sayılı Borç Yapılandırma Kanunu hakkında bilgi verilmesi amacı ile düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıya SGK Bartın İl Müdürü Ekrem ÖZTEKNECİ,Nevzat ERCAN, Mehmet ŞİMŞEK ve Ufuk ŞAHİN in katıldığı bilgilendirme toplantısında esmaflarımıza yeni kanun ile sağlanan kolaylıklar hakkında bilgi verildi.

Toplantının ardından katılımcıları Belediyede misafir eden Başkanımız, yapılandırma kanunu ve Belediye-Sgk arasındaki yeni oluşan çalışma şekilleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.