Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Samat Mahalle Toplantımız

Samat Mahalle Toplantımız İlçe Haberleri

28/05/2014 tarihinde Belediye Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin UZUN'un projeleri içerisinde olan "Katılımcı Belediyecilik" kapsamında Mahalle Toplantılarımızın ilkini Samat Mahallesinde Afet Evleri önünde vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Belediye Müdürlüklerinin tam katılım sağladığı toplantı da İl Genel Meclisi Üyemiz İrfan EKMEKCİ, Encümen üyelerimiz Murat Emin OK, Kadir SARAÇ, Metin GÖKMEN, Muhtarımız Necati AKMAN ve en önemlisi HALKIMIZ ile birlikte mevcut ve planlanan projelerimiz anlatıldı. Belediyemiz ile ilgili genel bilgiler veren Belediye Başkanımız daha sonra vatandaşlarımızın isteklerini ve şikayetlerini dinledi. Her şikayet tek tek not alındı.

Bu güzel sohbetin ardından Belediye Başkanımız, muhtarımız ile birlikte mahalle de dolaşarak yerinde bilgi aldı, vatandaşlarımız ile sohbet etti.

Bu toplantıya sağlanan güzel tanıtım ve misafirperverlik için teşekkür eden Başkanımız bu toplantıların devam edeceği konusunda da bilgi verdi.

Foto Galeri için tıklayın.