Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

İlçemizde düzenlediğimiz 3ncü 19 Mayıs Gençlik Şenliğimiz

İlçemizde düzenlediğimiz 3ncü 19 Mayıs Gençlik Şenliğimiz Güncel Haberler

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un başlattığı 19 Mayıs Gençlik Şölenimizin bu yıl 3ncüsünü düzenledik.

Cumhuriyet Meydanında saat 10:00 da yapılan çelenk töreni ve Şehit Erkan Yalçın ÇPL folklör ekibinin oyun gösterisinin ardından yürüyüş ile ilçe stadyumuna geçildi.

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un gençlerimizin ve günün önemi üzerine yaptığı açılış konuşmasını yapmasının ardından, Belediyemizce organize edilen etkinlikte gençlerimizin eğlenmesi ve yarışması adına çeşitli etkinlikler yapıldı.

Yarışmaların ardından bu yıl içerisinde spor dallarında başarı elde etmiş öğrencilerimiz ve bugün kü etkinlikte birinci olan öğrencilerimize hediyeleri protokolce takdim edildi.

Ardından eğlenceye geçilen programın bitişi ile katılım sağlayan halkımıza yiyecek ve içecek ikramlarımız personelimizce dağıtıldı.