Arap yatırımcıların ilçemizi ziyareti

Blue Coast Company ve Alnaser Airline Yönetim Kurulu Başkanı Abbas ALKHAZRAJI nin ilçemizi ziyareti

Arap yatırımcıların ilçemizi ziyareti Güncel Haberler

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un ağırladığı, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrenmek için Bartın’a gelen Türkiye Gençlik Teşkilatı Ortadoğu Bölge Başkanı ve ASATDER Başkan Vekili Mustafa BAYRAKÇI ile Blue Coast Company ve Alnaser Airline Yönetim Kurulu Başkanı Abbas ALKHAZRAJI bölgemizin güzelliklerine hayran kaldılar.

Ziyaretinin ikinci gününde grubun isteği ile Ulus uda ziyaret ettiler. Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un misafir ettiği heyet,  Belediye Oteli ve arazisi, Ulukaya şelalesini de ziyaret ettiler. İlçemizi fazlası ile beğenen misafirlerimiz Bölgemizde yatırım yapmak için imkanları araştırıyor.