Açık
Sıcak

Ulus Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulu başlıyor

Belediyemiz Spor Merkezinde verilecek olan Ücretsiz Yaz Spor Okulu için başvuru şartları...

Ulus Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulu başlıyor Güncel Haberler

Ulus Belediyesi Spor Merkezi tarafından düzenlenecek olan Ücretsiz Yaz Spor Okulu için başvuru şartları aşağıda sıralanmıştır. Müracat yeri Ulus Belediyesi

Yaş kategorisi:

1.Grup - 10-12 yaş grubu (Saat 10:00 - 12:00 arası kurs, 12:00 - 13:00 arası Ulus Müftülüğü desteği ile Kuran Kursu)
2.Grup - 13-14 yaş grubu (Saat 13:00 - 15:00 arası kurs)

Son başvuru tarihi : 03 Temmuz 2017 ( 03 Temmuz saat 11:00 de Belediyemizde velilerimiz ile toplantı yapılacaktır. Bu toplantıya velisi katılmayan çocuklarımızın kurslara kayıtları onaylanmayacaktır.)

Amaç : Çocuklarımızın yaşamın temeli olan spor kültürü ile yetiştirmek, kendine güvenen, sağlıklı, bilinçli, kötü alışkanlıklardan uzak duran bireyler haline getirmek.

Gerekli belgeler:
1 adet vesikalık fotoğraf