B.Karadeniz İşbirliği Platformu Ulus'ta

B.Karadeniz İşbirliği Platformu Ulus'ta Güncel Haberler

BAKKA ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca organize edilen 18. Batı Karadeniz İşbirliği Platformu Toplantısı Ulus’ta Küre Dağ Evinde düzenlendi.

Kaymakamımız Mehmet Haşim ÇELİK , Belediye Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin UZUN ve Meclis üyelerimizin katılım sağladığı toplantı BAKKA Genel Sekreteri Sn. Faruk TEZEL, ardından Bartın TSO Başkanı Sn. Cihat ÇAKIR ve Kaymakamımızın konuşmaları ile başladı.

Yoğun misafir katılımı sağlanan Platform kahvaltılı sohbetin ardından birim başkanlarının sunum ve konuşmalarına geçildi.Ardından SGP Birim Başkanı Mehmet ÇETİNKAYA nın “Ulus Turizm Stratejisi” konusunda bilgilendirme yapmasının ardından katılımcılar ile görüş ve öneriler bölümüne geçildi. Bu bölüm tamamen “Ulus Çalıştayı” şekline  verimli bir bölüm olarak geçti.

Sıcak geçen toplantının ardından misafirlerimizi BAKKA dan 721.000,00-TL proje desteği alan Ulusan Mobilya Fabrikasına, ardından BAKKA dan 220.000,00-TL lik proje desteği alan Ulus Endüstri Meslek Lisesine ziyaretlerde bulunuldu. Çalışmalar yerlerinde izlendi.

Foto Galeri için tıklayın