Belediyemizden Öğrencilerimize 2. Hoşgeldiniz etkinliği

Belediyemizin organize ettiği Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimize 2. defa düzenlediğimiz Hoşgeldiniz etkinliği okul bahçesinde yapıldı

Belediyemizden Öğrencilerimize 2. Hoşgeldiniz etkinliği Güncel Haberler

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize bu yıl ikincisini düzenlediği Hoşgeldiniz etkinliği okul bahçesinde Sn. Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Selman KARAYILMAZLAR, Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Sn. Yrd.Dç.Dr. Kıvanç BAKIR, Belediye Meclisi Üylerimiz, Öğretim Görevlilerimiz, okul binamızın yapımında bir çok görev almış mütevelli heyetimiz ve kıymetli öğrencilerimizin katılımı ile düzenlendi.

Belediyemizin etkinliğinde yemek ikramı ardından, Başkanımız ve Rektör Yardımcımız öğrencilerimize seslendi. Ardından eğlenceye geçilen etkinliğimiz okul binamızın önünde hatıra fotoğrafı çektirmemiz ile sonlandı.