Başkanımız yapımına başlanan köprülerimizi inceledi

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN ilçemizde dere ıslahı ile birlikte proje edilen ve yapımı başlanan 2 adet köprüyü yerinde inceledi

Başkanımız yapımına başlanan köprülerimizi inceledi Güncel Haberler

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN ilçemizde edevam eden dere ıslahı çalışması ile birlikte yapılan 2 adet köprünün çalışmasını incelemek için ziyaret etti.

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un dere ıslahı ve rekreasyon projesi içinde bulunan, terminal ve sanayi sitesi arasındaki yoldan karşı kıyıya, Ulus Meslek Yüksek Okulu bölgesinden karşı kıyıya olmak üzere 2 adet köprü yapıma başlandı.

Daha çok noktadan ulaşım ile ilçemizin hareket alanı ve kabileyetinin artması, yeni sosyal alanlar oluşması amacı ile yapılan projede Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN çalışmaları yerinde inceliyor.