Kaymakamımızın Veda Ziyareti

Ulus Kaymakamımız Mehmet Haşim ÇELİK Belediye Başkanımız ve Encümen üyelerimize veda ziyaretinde bulundu

Kaymakamımızın Veda Ziyareti Güncel Haberler

Ulus Kaymakamımız Sn. Mehmet Haşim ÇELİK Belediyemize veda ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN ve encümen üyelerimiz Murat Emin OK, Kadir SARAÇ, Gülsüm TOKLUCU ÇETİN, Ahmet YAĞCI ve Metin GÖKMEN ile kaymakamımız görev yaptığı süre zarfında ve bundan sonra yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu güzel sohbetin ardından Belediye Başkanımız; "Sayın Kaymakamımıza Ulusa yaptığı hizmetler için tüm Ulus halkı adına çok teşekkür ederim. İnşallah kendisi ile asla irtibatı kesmeyiz ve çok yüksek yerlere ulaşmasını takip ederiz." diyerek teşekkür etti ve kendisine hediyesini takdim etti.