Kuvvetli Sağanak
Kuvvetli Sağanak

Başkanımız Taşeron Yasası ile alakalı konferans toplantıya katıldı

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, Bakanlarımız Sn. Süleyman SOYLU ve Sn. Julide SARIEROĞLU un video sistemi ile katıldığı Taşeron yasası bilgilendirme toplantı

Başkanımız Taşeron Yasası ile alakalı konferans toplantıya katıldı Güncel Haberler

Başkanımız Sn Hasan Hüseyin Uzun , taşeron yasası(alt işveren işçilerinin kamuda istihdami) ile alakalı Valimiz Sn. Nusret DİRİM başkanlığında Sn. Cemal Akin , Sn. Emin TİMUR, Sn. Mehmet Zihni Sayın ile birlikte İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Jülide Sarıeroğlu ile birlikte video konferans toplantısına katıldı.

Geçiş işlemleri, süreç hakkında bilgi alışverişinde bulunan toplantının ülkemize hayırlar getirmesini dileriz.