Kuvvetli Sağanak

Başkanımızın Kandil Mesajı

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un Regaib Kandili mesajı

Başkanımızın Kandil Mesajı Güncel Haberler

Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz mübarek üç aylara girmiş bulunmaktayız. Üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili’nin de hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Aynı zamanda On bir ayın sultanı Ramazan Ayı'nın gelişini de müjdeleyen Regaib Kandili, tüm İslam alemi için ibadet, dua ve istiğfar ederek maneviyat duygularımızın güçlendiği mukaddes bir gecedir. Regaib kandili bizlere nefsimizin sonu gelmez heveslerinden uzaklaşma, bir bilinç tazeleme imkanı sağlamaktadır. Bereket, feyz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaib Kandili tüm Müslümanlar için eşsiz bir fırsattır. Bu mübarek geceyi fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, menfaat çekişmelerinden uzak durmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç ayları ve Regaib kandilinizi tebrik ediyor, bu gecenin tüm İslam alemi ve ülkemizin birlik ve beraberliğine; insanlığın, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

“Doğa Kenti Ulus” Belediye Başkanı
Hasan Hüseyin UZUN