Hafif Yağmur

Başkanımızın Kandil Mesajı

Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN un Mirac Kandili sebebi ile paylaştığı mesajı

Başkanımızın Kandil Mesajı Güncel Haberler

Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin Miraç Kandili'ni kutluyorum. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, gerek kendi toplumumuz, gerekse tüm dünya insanları arasında sınırlar oluşturan anlayış ve davranışlardan uzaklaşarak, kin ve nefret yerine, sevgi ve barış tohumlarının ekilmesine çalışalım. Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, başta değerli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Ãlemi'nin mübarek Miraç Kandili'ni kutluyorum.

Hasan Hüseyin UZUN
"Doğa Kenti Ulus" Belediye Başkanı