Küçük bedenler, büyük yürekler

Başkanımızın kıymetli misafirleri vardı

Küçük bedenler, büyük yürekler Güncel Haberler

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN 'un küçük bedenlere ama büyük yüreklere sahip, geleceğimiz olarak gördüğümüz, misafirleri vardı.

Büyüklerinden gördükleri gibi Belediye Başkanımıza hayırlı olsun demek isteyen Taha KALENDER ve Berkay AKKAYA, başkanımızdan randevu alarak hayırlı olsun ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Başkanımızın yakından ilgilendiği misafirlerimiz "Bisiklete binmeyi çok seviyoruz. Kaldırımda bindiğimizde yayalar, yolda bindiğimizde araçlar bize kızıyor. Bisiklet yolu istiyoruz" şeklinde isteklerini ilettiler. Başkanımız misafirlerine "Dere ıslahı ve rekreasyon projesi" sonucunda meydana gelecek yeni yaşam alanları tüm halkımızın kullanabileceği şekilde dizayn edileceğini anlattı. Kısa ama güzel ziyaretlerinin ardından misafirlerimizi uğurladık.