Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Terk edilen değil,tercih edilen Ulus için

İlçemizde 120 kişiye kadar istihdam verecek olan Urşan Tekstil faaliyete başladı.

Terk edilen değil,tercih edilen Ulus için Güncel Haberler

13 Mayıs 2014 tarihinde müjdesini verdiğimiz "Urşan Tekstil Ulusta" haberi bu hafta itibari ile gerçeğe dönüşmüş durumda. İlçemiz merkezinde belediyemize ait atıl ve döküntü şekilde bulunan binamızı 250,000-TL lik tadilat yapılarak, ihale ile verdiğimiz Urşan Tekstil üretime başladı. 660 m2  kapalı 200m2 açık alan içerisinde, 120 kişiye kadar istihdam sağlayabilen işyerini Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN ziyaret etti.

Başkanımız; "Yeni işyeri Ulusumuza hayırlı olsun. Çok kötü bir durumda ve çürümeye bırakılmış bu işyerinin bu hale gelmesi, en önemliside Ulusumuza ciddi istihdam sağlayacak şekle bürünmesi bizi çok mutlu etti. İnşallah bu şekilde başka olanaklarıda zamanla, söz verdiğimiz gibi Ulusumuza sağlayacağız. Biz göreve geldiğimizden beri mesai saati, mesafe, imkan tanımaksızın, bütün gücümüz ile Ulus için çalışıyoruz. Sonuna kadar da çalışmaya devam edeceğiz. Bu tesis için de en küçüğünden en büyüğüne tüm emeği geçen arkadaşlarıma ama özellikle Fen İşleri ve temizlik personelimize çok teşekkür ederim." dedi.

Sorumlulardan alınan bilgiye göre şu anda 60 kişi ile işe başlanan işyeri kademeli olarak malzeme ve çalışan olarak arttırılacaktır.

Tekstil binasının eski halini Foto Galeri olarak görmek için tıklayınız