Yar bana bir eğlence

Kasımlar programının iptal olmasından dolayı son günde Kocagöz konağına aktarılan ilk Hacivat ve Karagöz gösterisi yapıldı

Yar bana bir eğlence İlçe Haberleri

Haylabaz Aykan SAĞ ın oynattığı Hacivat ve Karagöz, cenaze sebebi ile Kasımlar mahallesinden Kaldırım Mahallesi Kocagöz Konağına son günde alındı. Öncelikle durumu ulaştıramadığımız vatandaşlarımız varsa hepsinden özür dileriz.

Saat 21:30 da baslayan gösteriye özellikle kıymetli çocuklarımız çok büyük merakla geldiler. Çocuklarımız kadar büyüklerinin de ilgi gösterdiğini görmek; Ramazan ayının ruhunu yansıtmak için doğru eğlenceler seçildiğini göstermiş oldu.

Daha önce belirttiğimiz tarihlerde belirtilen yerlerde gösteriler yapılmaya, kıymetli Ulus halkına davetlerimiz ile devam edecektir.