Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Saz Mahallesi İftar Soframız Kuruldu

Saz Mahallesinde iftar soframıza oturduk, ardından Hacivat ve Karagöz gösterisini izledik

Saz Mahallesi İftar Soframız Kuruldu İlçe Haberleri

Bu yılki Ramazan Ayı Programlarımız içerisinde olan mahalle iftar sofralarımız ve Hacivat-Karagöz gösterilerimiz Saz Mahallesinde Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Saz Mahallesi Sümenler Camii önünde yapılan iftarımızda; önce dualar okundu, ardından iftarımızı açtık. İftarımızdan sonra Başkanımız Hasan Hüseyin UZUN mahalle sakinlerine kısa bir konuşma yaptı. Belediyenin devam eden ve planlanan projeleri hakkında bilgi verdi. Her türlü konuda ve her saatte tüm belediye çalışanlarının ve kendisinin vatandaşlarımızın yanında olduğunu iletti.

Akşam namazı ardından; Camii bahçesinde Haylabaz Aykan SAĞ'ın Hacivat ve Karagöz gösterisi yapıldı. Çocuk, genç ve yaşlılar ile birlikte Başkanımız ve ailesi de gösteriyi izledi.