Başkanımızın Kadir Gecesi Mesajı

Başkanımızın Kadir Gecesi Mesajı Güncel Haberler

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Hüseyin UZUN 'un Mübarek Kadir Gecesi için mesajı;

"Rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Müslümanlar için bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kur’an-ı Kerim’in indiği ve bir ömürden daha hayırlı olan bu gece; bizler için bir lütuf,  Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu, yapılan dua ve tövbelerin kabul edildiği hayırlı ve kutlu bir gecedir.

Dünyanın ve insanlığın huzursuz olduğu, haksızlığın ve adaletsizliğin had safhaya ulaştığı, başta Gazze olmak üzere İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının sel olup aktığı günümüzde, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmalıyız.

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin yaşanan bu zulümlerin sona ermesine vesile olmasını niyaz ediyor, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.

Başta hemşerilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam Alemi’nin, Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."

Hasan Hüseyin UZUN
​"Doğan Kenti" Ulus Belediye Başkanı