Yağışlı
Yağışlı

Başkanımızın Bayram Mesajı

Başkanımızın Ramazan Bayramı mesajı ve ilk bayramlaşmamız belediye ailesi içerisinde yapıldı

Başkanımızın Bayram Mesajı İlçe Haberleri

Belediye Binası Meclis odasında Başkanımız Hasan Hüseyin UZUN ve tüm belediye çalışanları ile birlikte Ramazan ayı içerisinde yapılan hizmetler konuşuldu.

Başkanımız "Bu sıcak ve uzun, Mübarek Ramazan ayında yaptığınız mesailer için çok teşekkür ederim. Belediyemizin yaptığı programlarda emek sarf eden, çalışan arkadaşlarıma , sıcak hava da ve oruçlu şekilde temizlik, fen işleri, garaj bölümümüzde eksiksiz yerine getirmek için gördüğüm emekleriniz adına da teşekkür ederim. Bu şekilde bayramlaşmak belediyemizde yokmuş ama başlatıyoruz. İlk bayramlaşmamızı yine sizinle yapalım istedim, sizde benim adıma ailenize bayramlaşmamızı, selamımızı iletin. Haklarını helal etsinler. Bayramlaşma hediyelerimizi alalım, tatlı yiyelim tatlı konuşalım. İyi bayramlar." dedi. Tüm çalışamlar ile birlikte bayramlaşıldı.

Belediye Başkanımızın Ramazan Bayramı mesajı:

"Toplumumuzda ve kültürümüzde büyük bir önemi olan Ramazan Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramının, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulus’lu hemşerilerimiz olmak üzere, Türkiye'nin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en samimi duygularla kutluyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.''